Over

Ik ben Juliska van Rossum, oprichtster van Peace of Mind. Vanuit mijn passie voor meditatie, yoga en gezondheid wil ik jou helpen je eigen ‘peace of mind’  te vinden.

_DSF5A

Van jongs af aan had ik de wens om de wereld te verbeteren. Ik koos voor de studies Theologie en Politicologie. Maar de echte eye-openers over hoe de wereld in elkaar steekt, kwamen op de werkvloer. In verschillende functies als adviseur en docent bij de overheid en academische wereld, vielen mij steeds twee dingen op: we lijden onder (onnodig) veel stress en zitten ontzettend veel in ons hoofd. Vroeg of laat gaat dat hoofd in de weg zitten: piekeren, terugkerende hoofdpijn en slapeloosheid zijn daar een aantal symptomen van. Dat kan anders.

Op zoek naar balans tussen een veeleisende baan en gezondheid, kwam ik uit bij mindfulness. Dat was voor mij een belangrijk keerpunt om bewuster te gaan leven. Ik volgde verschillende opleidingen tot gecertificeerd mindfulness trainer en yoga docent. Momenteel volg ik een opleiding tot yoga therapeut.

Met Peace of Mind wil ik jouw wereld een beetje verbeteren door je te trainen hoe je rust kunt creëren in je hoofd. We maken de stap van een ‘full mind’ naar ‘mindfulness’: aandachtig zijn. Dat doen we op een yoga mat, meditatiekussen, of gewoon via een goed gesprek met een kop koffie.